Home2022-08-17T11:45:02+00:00

Musica Festiva – editie 19

De Speelschare Diksmuide is gestart met haar 43ste werkjaar. Reeds op zaterdag 23 en zondag 24 oktober a.s. bieden de musicerende kinderen en jongeren een origineel en uitzonderlijk concert: Musica Festiva, editie 19.

Opnieuw vormt muzikale variatie de rode draad tijdens Musica Festiva. Samen met de Speelschare brengt het kinderkoor van het Sint-Niklaasinstituut, Diksmuide liederen uit Italië én Oekraïne. Daarnaast gaan de zingende kinderen de uitdaging aan om uit de opera Carmen van G.Bizet het prachtige Choeur des gamins uit te voeren!
Verder is er de primeur van een nieuw muziekwerk voor synthesizer en groot orkest. De compositie is van de hand van producer Arnoult Malfait die muziekproductie studeerde in Berlijn en tijdens Musica Festiva de solorol van zijn muziekwerk opneemt.

Naast nog heel wat ander muziekwerk brengt Musica Festiva ook een muzikale knipoog naar Spaans Baskenland en Navarra, de bestemming van de 37ste concertreis van de Speelschare in juli ll. Kortom, een niet te missen concert waar je nog een hele tijd kunt van nagenieten!

En … weet dat jullie concertbezoek een heuse aanmoediging vormt voor de jonge en jeugdige musici van Speelkring en Speelschare!

Nieuws van Speelschare en Speelkring

Speelkring

Vanaf het vijfde en zesde leerjaar zijn
alle muzikanten welkom op zondagvoormiddag.

Speelschare

Na het zesde leerjaar kunnen alle muziekliefhebbers meespelen in de Speelschare.

Other languages

The biography of the Speelschare is available in other languages: English, French, German, Italian, Greek, Danish, Portuguese, Spanish, Catalan, Finnish, Croation, SlovakRomanian and Polish.

KBC Diksmuide
Stock Vermeersch Vladslo
FAQ items aan het laden...
Ga naar de bovenkant