Gratis aperitiefconcert in ’t Land van Vlierbos!

Wie op zondagvoormiddag 7 mei een gratis en verfrissend aperitiefconcert wil meemaken, kan om 11 uur terecht in ’t Land van Vlierbos of kortom het Provinciaal Domein IJzerboomgaard, IJzerdijk 41 in Diksmuide. Samen met ’t Land van Vlierbos nodigt de Speelkring en de Speelschare iedereen van harte uit om een gevarieerd aperitiefconcert te beluisteren. Als de weergoden gunstig gezind zijn, musiceren ruim 65 musici op het erf van de hoeve. Bij regenweer wordt in de ruime cafetaria gemusiceerd.

Het wordt alvast een gevarieerd concert met een vleugje muziek uit film en musical, een aantal jazzy nummers en verder songs uit heel wat streken en landen. Hoe dan ook mogen de luisteraars een ontspannen repertoire verwachten dat de zondagvoormiddag inkleurt tot een blij en hartelijk moment. Het aperitiefconcert onderstreept daarmee drie woorden die het Land van Vlierbos kenmerken: buiten gewoon beleven!

Het concert is beslist ook een voltreffer voor de gezinnen met jonge kinderen. De musici zijn immers overwegend jongeren en bijgevolg een goede reden om kinderen muziekplezier te laten beleven. Het concert duurt een groot uur en staat garant voor het meemaken van een fijne zondag in de mooie maand mei!

Wens je dit bericht te delen?