Dank voor een succesvol tweede trimester!

Het tweede trimester zit er zo goed als op. Volgende week sluit de Speelkring af met een laatste repetitie voor de paasvakantie. Daarna richten we het vizier op het Europees Muziekfestival voor de Jeugd in Neerpelt.

Een behoorlijk deel van het tweede trimester stond in het teken van 10 jaar Alowietjesfeest. We brachten – met een ruim en goed bezet orkest – een fraai optreden tijdens de verrassingsact van de ouderraad in de Salons Saint Germain. Als dank kregen we van hen een mascotte cadeau. Wij beloven in elk geval dat Aloys (je mag hem ook Aloysius of Alowietje noemen) op elke activiteit van de Speelschare present zal zijn!

Voorts was er tijdens het tweede trimester opnieuw de jaarlijkse paaseierenactie, een onmisbare activiteit om de werking van de Speelschare en de Speelkring in stand te houden. We klokten af op 1.300 dozen, dit zijn er weer eens 50 meer dan vorig jaar. Proficiat aan alle verkopers, dank voor jullie inzet!

En wanneer we straks het derde trimester inzetten, kunnen we ook al beginnen dromen van die zo gegeerde zomervakantie. Jawel, de 29ste Speelscharereis wordt er weer eentje om niet te missen. Van zaterdag 6 t.e.m. zondag 14 juli trekken we naar Lubelskie in Polen. Wie zich nog niet inschreef en alsnog wil meegaan, er zijn nog enkele plaatsen vrij!

Het Speelschareteam wenst jullie allen een fijne paasvakantie. We duimen voor een mooie prestatie in Neerpelt en een muzikaal derde trimester. Met jullie enthousiasme bereiken we zonder de minste twijfel ons doel! O ja, meer info over het Europees Muziekfestival voor de Jeugd vind je op http://www.emj.be/.

Wens je dit bericht te delen?